Helene Fosse

Tittelen skal leses som fra en sint mafiaitaliener. Bare se for dere meg, så kommer det naturlig:

Poenget mitt er, jeg vet egentlig ikke hva dere vil. De fleste blogglesere er ganske stille av seg, og det er forsåvidt greit det. Av og til. Problemet er at jeg vet ikke hva dere forventer å lese her, og hvilke typer tekster dere setter mest pris på. Jeg kan sikkert ha en tendens til å ha litt for mye variasjon, og kommer ikke til å slutte med det. Men det hadde vært kjekt om jeg, de dagene jeg sitter med veldig lite inspirasjon og ikke helt vet hva jeg skal skrive om, hadde hatt noen ord fra dere om hva dere vil ha.

Så derfor, her har dere noen spørsmål jeg gjerne vil at dere svarer på. Dere trenger ikke svare på alle, bare de hvor dere føler dere har noe å si på.

– Hvilke tekster liker du best å lese? (artikler, kåseri, debattinnlegg, noveller, innlegg med tips f.eks. om å bli mer miljøvennlig osv…)

– Hvor mye vil dere ha fra hver type tekst? (80% saktekster, 20% skjønnlitterært, eller kanskje 100%?)

– Hva har dere lyst til at jeg skal skrive om?  (Mer om voldtekt, miljø, miljøtips, vegetarisme, religion, feminisme, likestilling, vitenskapelige oppdagelser, dyrs rettigheter osv…)

– Jeg er nå vegetarianer som lager min egen mat på en internatskole, fordi skolen ikke vil gi meg noe alternativ, noe som gjør at jeg må prøve å være mer kreativ for å lage rask, næringsrik og god mat. Ville dere satt pris på en oppskrift eller to i ny og ne?

– Vil dere ha anbefalinger, som for bøker, filmer, blogger, kunsrverk, galleri osv?

– Hva med konkuranser med ordentlige, awesomefysiske premier? :o 

– Vil dere at jeg skal legge ut videoklipp, som de fra TedTalks, eller små kortfilmer? (som da ikke er laget av meg)

– Hva med bildene mine? Vil dere at jeg av og til (og det blir sjeldent, som maks en gang i uken) skal ha innlegg med noen av fotografiene mine? Eventuelt fotomanipulasjonene  mine, som i forrige innlegg?

Jeg håper flest mulig av dere svarer! Husk at om du ikke skriver hva du vil ha, kan du ikke forvente å få det heller.