Helene Fosse

Har du lyst til å høre en vits? Hva gjorde svensken når han ville til butikken og frontruten var helt dekket av snø? Han bare kjørte vel!

Ikke morsom sier du? Hva om jeg forteller at vitsen egentlig ikke er en vits, men en sak på forsiden av VG da. Funny now?

Men han hadde ihvertfall GPS da! Foto: Jonny Olsen,
funnet på vg.no

Fyren kunne nesten ikke se noe mens han kjørte, spesielt ikke når det kom bilder mot ham. Vent litt, er det ikke egentlig da det er viktigest å se? Hmm… Uansett, det endte med at han kjørte inn på feil kjørefelt, strippet en traktor for snøplogen og voldtok en møtende bil. Heldigvis mener han selv at han har lært noe av dette da. Det virker som om ingen skal ha blitt fysisk skadet.

Uansett, det er slike tullinger som er en av grunnen til at jeg begynte å lærekjøre så sent. For hva hjalp det vel egentlig om jeg lærte å kjøre skikkelig, om personen i motsatt kjørefelt var en encellet tard på 25, som kanskje i tillegg har redusert IQ’en ytterligere ved å dope seg på voksendrikker? Å gjøre slike ting som å sjonglere med ustabilt sprengstoff.

Joda, kan hende det går bra, men det kan også gå fryktelig galt. Og vet du hva? Sprengstoff har en tendens til å eksplodere og sende ut splinter i alle verdens tusen millioner himmeretninger, og om det sitter en 4 år gammel pike på vei til barnehagen i den møtende bilen… Ja, da har du virkelig gjort det da.

Kilde: VG.no