Helene Fosse

I dag, 1. oktober, er det verdens vegetardag (World vegetarian day). Denne fantastisk dag full av glede hvor vi skal feire vegetarisme!

Det viser seg at grunnen til at denne dagen er 1. oktober er fordi den skal være en fantastisk slutt Vegetarian Awereness month. Litt kult, eller hva? jeg ble vegetarianer i noe som internasjonalt er en måned hvor en skal være ekstra var dette med vegetarisme, helt uten å være klar over det.

Jeg fikk ikke en så veldig fin start på dagen… I dag var det nemlig brannøvelse her på skolen. Å våkne av den horrible lyden fra den stygge brannklokken er ikke noe kjekt. Jeg får vel bare jobbe ekstra hardt for å få dette til å bli en minneverdig dag!

Jeg håper at selv om du ikke er vegetarianer så velger du i dag å spise vegetarisk. Hvorfor skulle du ikke? Vegetarmat er godt, det er sunt og miljøvennlig.

Forresten, i går kom moren min med mat til meg. Det ble litt dumt når jeg fortalte henne dette med å bli vegetarianer. Heldigvis så har jeg en mor som respekterer det at jeg har tatt dette valget.
Tusen takk for at du er verdens beste mamma! :D


Et veldig gammelt bilde av meg og den gamle
hamsteren min.

PS: Det er sikkert noen få av dere, de samme som syns det er kjempemorsomt å sitte foran vegetarianere å si «Mmmm! Se, jeg spiser kjøtt!» og tror at jeg bryr meg veldig, bestemmer seg sikkert for å spise ekstra mye kjøtt i dag. Det er respektløst, barnslig og usaklig, men nei, jeg bryr meg ikke. Derfor er det ikke nødvendig å kommentere det.

Vil du lese mer om dette? Trykk her.