Helene Fosse

Følger du meg på twitter? Det burde du, for da hadde du isåfall skjønt hva tittelen her handler om. Forresten, det jeg skrev på twitter var faktisk litt feil.

Jippi! Dolly døde i 2003, men nå har de laget enda en klone av henne! Tnåww, som vi har savnet deg, Dolly <3

Skjønner du feilen? Dolly er nemlig ikke bare blitt til enda en gang. De har nemlig laget fire nye Dollyer, fra bare fem egg! Men hei, av og til må jeg jo ta pause fra perfektheten min og være litt mindre perfekt, sant?

Uansett, jeg digger Dolly. Joda, jeg er mot dyremisshandling og alt det der, så jeg vet at det strider litt mot hverandre. Det er veldig dumt at det blir eksprimentert så mye på dyr som det blir. Dette er jeg imot, så lenge det skader dyrene selvsagt. Likevel, disse nye Dollyene skal visst faktisk ha det ganske bra. «Dyrene har det bra.» sier pappa Dolly «De spiser, og ingenting tyder på at de er i ferd med gikt eller andre helseproblemer som vi kunne se på Dolly.» Vi får bare håpe det stemmer da, for jeg er veldig glad i Dollyene og hvordan hun/dem representerer hvordan Science Fcition, plutselig er blitt vitenskap.

Jeg skulle egentlig ha et bilde av en sau her, men jeg fant ikke. Derfor
får dere heller et bilde av kjæresten min. Han er ikke en sau.

Sånn ellers skal jeg på date med kameraet i dag. Håper ikke jeg sovner slik jeg gjorde i går. Det var nedtur. Heldigvis skal vi få pannekaker her på Lundeneset, så sukkerkicket kommer nok til å holde meg våken en god stund før jeg på restartes.

Kilde: Forskning.no