Helene Fosse

Det høres ut som en overskrift fra the Onion, men det er faktisk sant. De stakkars amerikanerne har nesten ikke penger til skolen (men å finansiere krig har de rå til…), så da velger de heller å servere pizza fremfor salat i kafeteriaen.

Det verste er at USA er verdens store forbilde. De er som en storebror som, selv om vi ser at alt de gjør er bare dumt og meningsløst, så vil vi likevel bli som dem.Og når jeg sier dem, så mener jeg først og fremst de som sitter med makten i Amerika. Det er altfor tydelig at hele styresettet deres bare er basert på å gjøre store bedrifter rikere og rikere, mens folket sakte med sikkert blir feitere og får diabetes.

Jeg håper resten av verden vokser opp og innser at storebror tar feil snart, og finner ut at vi bør kanskje fa ham inn på rehab før han tar ovedose og dør av sukkersjokk.

For ordens skyld er det tomat-saus-tingen på pizzaen som er blitt erklært sunt, noe som i praksis betyr med pizza for skoleungene fordi det derfor blir regnet som en av fem om dagen… For de som kan litt, så er faktisk tomat en frukt, noe som faktisk har noe å si, med tanke på f.eks. sukker-innholdet.

Kilde: The Guardian