Helene Fosse

Jeg bare anbefale dere denne bloggen:

Trough the Looking Glass (EDIT; Nye bloggen)

Jenny er en 19 år gammel jente. Hun er kjempekoselig og veldig lett å snakke med. Hun er også utrolig flink til å skrive. Derfor skriver hun om hverdagen sin som nok blir ganske påvirket av hennes Bipolare lidelse (manisk-depressiv sykdom). Hun er også veldig smart og har meninger jeg selv føler jeg er ganske så enige i.

Selv om arkivet hennes bare viser til Oktober 2010 betyr ikke det at hun bare nå nettopp har begynt å blogge. Hun hadde nemlig en tidligere også, som desverre ble slettet. Når jeg fant ut at hun hadde begynt å blogge igjen ble jeg kjempeglad!

Jeg anbefaler deg virkelig å ta turen innom bloggen hennes og å lese bare litt av det hun skriver. Du kommer nok ikke til å angre.

Klikk her for å komme til bloggen

Sånn forresten, beklager at det ikke har blitt noe særlig til blogging den siste uken. Jeg har hatt høstferie, så jeg bestemte meg for å rett og slett slappe litt av.