Helene Fosse

Hvis du bare hadde hatt 3 måneder igjen å leve, hva ville du ha gjort med den tiden som var igjen?

Jeg prøvd å leve så normalt som mulig videre, men lievell prøvd å gjøre mer av det jeg virkelig liker. I stedet for å pugge på prøve, så hadde jeg tatt med meg kjæresten min på fjelltur, jeg hadde bakt muffins, vært hjemme hos familien, møtt gamle venner, og jeg hadde hatt med meg kameraet overalt. Viktigst av alt, jeg hadde i hvert fall ikke fortalt folk at jeg skulle dø før etter en uke av normalt liv, eller noe slik (helst ikke i det hele tatt, men det ville vært for egoistisk ovenfor dem).

Kossen hadde du tatt det dersom Pondus hadde blitt eneveldig hersker, akkompagnert av Påsan som rådgiver, og Jokke som finansminister, mens Beate endte opp som oppvaskskonsulent? Alltid lurt på dine meininger der…

Jeg syns dette var et tåpelig spørsmål. Du presiserer jo ikke akkurat hva det er du mener med ”Eneveldig hersker”. Eneveldig hersker over hva? Ølen? Norge? Verden?

Hvis det bare gjelder Norge, hadde jeg ganske enkelt flyttet til Japan, og latt Norge falle sammen helt alene.

Kor ville du dratt om du skulle på bryllupsreise?
Kva produkt bruker du daglig? :)

Hmm… Bryllupsreise du… Jeg er jo fristet til å si Japan, men jeg vet ikke helt. Grunnen til at jeg vil dra dit er jo fordi jeg har lyst til å oppleve og utforske en så fantastisk og spennende kultur, som er like ”langt som oss”(og kanskje litt fremfor) når det kommer til teknologi og lignende, men likevel ser så utrolig forskjellig på alt rundt oss.

På bryllupsreisen skal jo helst hovedfokuset være på den nåværende kjæresten min.

Det må vel bli et eller annet eksotisk og drømmende, hvor vi kan leve i luksus og slippe å tenke på noe som helst annet enn hverandre.

Når det gjelder produkter… vel, jeg er ikke så veldig oppdatert på slik. Altså, jeg renser ansiktet hver dag med first price-ansiktsserviett, så det sier vel sitt.

Tusen takk for alle spørsmål! Jeg følte jeg kunne skrevet et helt innlegg til hvert og ett av dem, men heldigvis klarte jeg å holde meg… (stolt av meg eller?!) Det kommer ihvertfall ikke til å mangle på ting å skrive om videre, for å si det slik!

Likte dere spørsmålsrunden, og vil dere jeg skal forsette med det?