Helene Fosse

hvordan skaffer jeg meg fleire lesere?! og hva er ditt synspunkt på Mulla Krekar sitt opphold her i norge? bare for å ver litt saklig og:P

Det viktigeste når en skal skaffe seg flere lesere, er først og fremst selvsagt å gjøre bloggen kjent. Begynn med venner og kjente, for eksempel igjennom facebook. Prøv også å bli flink på å kommentere på blogger med innlegg du liker. Ikke bare er dette en veldig god vane som gjør at bloggere blogger om mer av det du liker, men det vil også skaffe deg flere lesere ved at andre som leser bloggen klikker seg innpå linken din.

Jeg syns det er utrolig urettferdig at Krekar skal få bli. Av det jeg har fått med meg, har han null respekt for Norge, og han misbruker retten til å få bli her så til de grader.

Heleneee! Tar det på nynorsk eg ;) Korleis er det å bu på internatskule? Kva er det skumlaste du har opplevd? Kva er yndlingssangen din? Kva inspirerar deg? :D
Håper alt går bra med deg :)

Mariekeeee! :D Det er helt utrolig kjekt å bo på internatskole. Ikke bare kan en være med venner absolutt hele tiden, men en glemmer også helt hva intimgrenser er!

Det skumleste jeg har opplevd du… da jeg var på kino en gang, når jeg var veldig mye yngre, var jeg uheldig og svelget en ”kjempeklump” (veldig stor drops). Jeg fikk panikk, men kunne ikke lage en lyd, og jeg var helt sikker på at jeg kom til å dø. Det føltes som om jeg gikk gjennom de 5 stegene for sorg på mindre enn et millisekund. Jeg lukket øynene og ventet på at pusten sakte men sikkert skulle forlate kroppen min for siste gang. Heldigvis gjorde den ikke det, men da jeg åpnet øynene igjen var det første jeg så et gigantisk, støvete skjelett.

Jeg har litt problemer med å si hva som er min yndlingssang, men den sangen jeg kan si har betydd mest for meg, må vel være ”Welcome to the Black Parade” av My Chemical Romance.

Det som inspirerer meg mest er vel egentlig følelser. Hvis jeg skal måtte beskrive hvordan jeg føler meg når jeg er mest kreativ, så er vel det når jeg akkurat har vært kjempetrist, og har vært på vippen til å bare gi opp. I et øyeblikk blir plutselig alt rundt meg forvandlet til noe vakkert og dystert noe, og jeg får så utrolig mange ideer i hodet at jeg ikke klarer å sortere ut halvparten av dem engang. Kall meg gjerne emo om du vil, jeg har sluttet å bry meg :P

Hvis du kunne gått på “date” med hvilken som helst mann og/eller kvinne, hvem ville det ha vært og hvorfor? (Dead or alive) :D

Derren Brown, uten tvil. Mannen er jo et geni! Han kunne lært meg NLP, og så hadde jeg vært enda et steeg nærmere verdensherredømme!

3 beste filmane, 3 beste bøgene ever? Viss du konne haort på bara et album i et år, kefforet hadde dæ vore? Politisk ståsted?

Jeg er utrolig lite glad i å si akkurat hvilke som er mine yndlingsfilmer og yndlingsbøker, for det er jo så utrolig mange bra! Men, jeg får vel bare kaste ut noen av de beste da, som har gjort mest inntrykk på meg:

Filmer: ”A Beautiful Mind”, ”Spirited Away” og “Memento”

Bøker: “Tricks of the Mind” av Derren Brown, “Genesis” av Bernard Beckett og “Haikerens guide til gallaksen”-bøkene av Douglas Adams

Hvis jeg bare kunne hørt på et album, måtte det vel blitt My Chemical Romance’s ”The Black Parade”, rett og slett fordi jeg har så mange følelser og minner knyttet til akkurat disse låtene.

I’m a leftie. Når det kommer til politikk altså. Eller, liberal sånn egentlig, men hvis jeg må si et norsk parti må jeg vel si venstre.