Helene Fosse

Narth, husker du dem? Du vet, de som hjelper med å kurere homofili? De jeg sendte mail og spurte om de kunne hjelpe meg med o kurere min hetroseksuelle legning?

Hvis du har glemt dem ut, kan du lese litt om dem i dette innlegget.

Uansett, til min store overraskelse tok de seg faktisk bryet med å svare:

Our therapists morally can only help individuals who want to heal their unwanted Homosexual attractions. If you are experiencing unwanted opposite sex attraction I’m sure any therapist in the yellow pages can help you with that.

So.. grunnen til at de ikke vil hjelpe meg med å kurere min hetrofile legning, er altså den at de mener det er moralsk feil. Likevel, de hevder faktisk ikke at det ikke går ann, noe som overrasker meg litt. Om de bare ikke fikk lyst til å skrive noe mer, eller om de faktisk mener at det går like mye ann å konverteres fra homofil til hetrofil, det vet jeg ikke.

Likevel, la oss le litt av disse folkene. Hahah. Hadde de eksistert her i Norge hadde jeg gått mye lenger enn å bare sende en mail; Da hadde jeg faktisk sparket inn døren deres midt på natten og stjålet all Kinder maxien deres! Men, disse er altså amerikaner, og siden de ikke selger Kinder-sjokolade der borte, får jeg bare nøye meg med dette.

Sånn ellers så er det «Braggng-time»!

Jeg har klart å omminrede rommet mitt, noe som er veldig vanskelig siden det er så lite, og siden ingenting må være borti ovnen som henger under vinduet (der hvor jeg egentlig vil ha sengen).

Skrivepulthjørnet mitt, hvor jeg bruker mesteparten av tiden på
rommet mitt, typisk ved å se på en serie samtidig som jeg utforsker
nettet og shopphotoer
.

Her, i denne stolen, skal jeg sitte og lese en av mine
yndlingsbøker; «Kunsten å lese tanker » av Henrik Fexeus

Filmene mine har fått plass rett ved sengen min, slik at jeg kan
sovne mens jeg ser på dem. Tok du den? Ser på dem! Ånei…

Kjempefornøyd! Eller noe slik.