Helene Fosse

Gutter er bare så kjedelige av og til. Jeg mener, hallo! Har noen noen gang sett en pornoblad for gutter? Det er jo bare så altfor fullt av spoilere! Så utrolig kjedelig!

Å få se alt sammen med en gang, det er jo som å få kinderoverraskelsen i hendene, ferdigbygd og uten sjokoladen. Hva er vel kjekt med det? Folk bruker ikke over 20 kr på tre små ubrukelige duppetditter. Det er jo bare barnslig. Det mest spennende er jo det å ta av papiret, la sjokoladen smelte på tungen mens du varsomt bruker all din styrke på å få opp den gule tingen uten å bruke tennene, hvor alt til slutt ender i triumferende orgasmisk ekstase.

Grr, sexy kinderegg!

Det er derfor vi jenter (jeg generaliserer) syns det mest sexy på bilder er six packs i dongeribukse, helst svart-hvitt, og babyolje. I fjor sommer, mens vi fremdeles budde på Lundeneset, var jeg og venninnene mine veldig glade i å gå ned til Volleyball-banen og se på guttene i bar overkropp. Her på Lundeneset har vi nemlig en helt salatbar med hotte gutter her på Neset, hvor du kan velge alt fra godt stekte til rå, vaskebrett til herlige bamser med litt mer å ta i.

Men jeg kan love deg, alle jentene hadde bare snudd ryggen til og gått om noen av disse guttene hadde strippet helt ned. «SPOILER!!!» hadde vi skreket, knipset noen bilder som hevn og gått tilbake på rommene våre. Dermed hadde vi lagt ut bildene på nett med navnet godt synlig for googles roboter slik at vi som hevn kunne ødelagt guttens sjangse til å noen gang få seg jobb.

Men hvordan er det gutter ser på ting? De ser ut til å foretrekke å få se alt med en gang. De hadde absolutt ikke hatt noe imot det om vi jenter spradet nakne rundt hele tiden. Hvor blir det av mystikken? Følelsene? Hud mot hud og kinderembalasjen på gulvet?

Hva foretrekker du?