Helene Fosse

Jeg ble ærlig talt kvalm når jeg fikk se bildene som ble tatt hos en av «produsentene» av pels som ligger på topp her i Norge. Det er derfor jeg rett og slett ikke klarer å legge ut bildene her på bloggen; Jeg var kvalm nok fra før om jeg ikke skal måtte se på så groteske og grusomme fotografier av dyr som lider hver gang jeg sjekker innom her.

Vi i Norge liker å se på oss selv som om vi er dyrevennlige. Likevel, det at dyr kan ha det slik som dette tyder på at vi så absolutt ikke er det. Jeg har selv vært på en revefarm og sett, og de bitte små burene dyrene blir tvunget til å være i… Det er jo uten tvil dyremisshandling! Når folkenes om arbeider med dyren, og som liksom skal sørge for at de har det bra, lar det gå så langt som dette for de letter rumpa fra stolen, ja, da er det noe som skurrer.

Vær så snill folkens, ikke kjøp pels. Pretty, pretty please. Og hvis du kjøper pels, så utfordrer jeg deg til å se på bildene som er lagt ut på VG og andre sider, og at du tenker igjennom det at det er dette du støtter når du bruker pengene på pels. Med en gang du bruker pengene på pels er du medskyldigi det du vet at denne industrien gjør.

Kilde: Vg.no