Helene Fosse

Russen på skolen min skal snart arrangere misjonsløp til inntekt for hjelpearbeid i Mongolia. I den forbindelse har jeg laget to plakater (som den likestillingskvinnen mente jeg selvsagt at det burde være en med hvert kjønn), og her kan du få se dem, med litt ekstra redigering og uten tekst. På grunn av den ekstra redigeringen er de faktisk også ulike, for variasjonens skyld.

(Egentlig så er det fordi jeg ikke giddet prøve å få dem like, og syns det var litt morsomt å prøve å se hvordan de kunne bli)

Takk til Linda og Jonas som var to helt fantisktisk flotte modeller. Ikke bare har de kjempeflotte kropper, men de var også veldig flinke til å jogge bort fra meg. 

 

(Stor versjon)

(Stor versjon)

Sånn ellers er bildene fra Mongolia (de fire forskjellige bildene er steiner i overgangen mellom gress og ørken, selve landskapet, ger/teltet og fuglen) lånt av Eiriks familie fra da de besøkte Mongolia igjen. Eirik har vært misjonærbarn og tilbrakte en del år der nede da han var liten og søt.

Jeg brukte halvannen dag på disse bildene, og mesteparten av tiden brukte jeg på å gjøre ting dere nesten ikke kan se. Så vet dere det.

Her kan dere se et veldig tidlig utkast av det øverste bildet.

Hva syns dere om bildene?