Helene Fosse

En gang i juni, i en hel uke, var jeg sammen med fult av folk som genetisk sett er utrolig like meg, på en liten tur til Rhodos. Rhodos er en øy som tilhører Hellas, og er veldig kjent for at den er… vel, sydenete. Det er egentlig alt jeg vet. I dag bestemte jeg meg for å gå igjennom noen av bildene, og ha det så smått gøy med dem. Eksprimenterte litt, rett og slett. Dere får bedømme selv hvordan resultatet ble.

Kan forresten nevne at de genetisk Helene-like menneskene er bestemoren min, og hennes to barns familie, altså pappas og min tantes. Det var nemlig 70-årsdagen hennes, og hun var så utrolig snill at hun spanderte tur på oss, hele gjengen, på All Inclusive-hotell.

Tusen takk besto!
Det var veldig mange papegøyer i gamlebyen, som jeg fikk tatt en veldig god del bilder av, som jeg kanskje kommer til å bruke senere på bloggen, for jeg elsker papegøyer! En av grunnene er jo det at superstjernen min, Derren Brown, også er veldig glad i dem. De er veldig fascinerende fugler, og de er utrolig nydelige.