Helene Fosse

Det å gå på Lundeneset er som å være på leir året rundt. Vi har til og med snusen! Selvsagt, her kaller vi det ikke for det. Vi kaller det romsjekk. «HJELP!» tenkte jeg når jeg fikk vite det på mandag. «Tenk om jeg ikke får godkjent?!» Derfor ryddet og vasket og vasket og ryddet jeg i nesten hele går. Så bakte jeg browniemuffins. Og i dag fikk jeg godkjent! Her kan du se noen bilder av rommet mitt ser ut når det er ryddig.


Dette er engen/sofaen min! Collagen som henger over sofaen skal jeg etterhvert bruke
fiskesen til å få hengt lenger ned.

Bøkene jeg har med meg her til Lundeneset.

(bildet link utløpt)
Skrivepulten, TV’en og den veldig gode stolen min som er herlig å sitte å lese i.
Og Wall-E-plakaten min da. Wall-E er ikke noe mindre enn helt genial!

Jeg fikk besøk Ida og Ingebjørg. Er man glad så er man glad!

(bildet link utløpt)
Ida tok bilde av meg. Hun syns dette burde være det nye profilbildet mitt!?

Videre nå har jeg bestemt meg for å ha en litt mer personlig vri på bloggen. Jeg kommer fremdeles til å fokusere mest på tankene mine angående ting, og de tingene jeg kommer til å publisere kommer til å være ting jeg selv føler jeg ville vært interessert i å lese. Jeg lover, denne bloggen kommer aldri til å bli noen rosablogg!