Helene Fosse

Engasjert. Det er kanskje det beste ordet som kan beskrive meg. Når jeg først har fattet interesse for noe, kaster jeg meg selv inn i dette med alt jeg har, og har lært meg til å styre dette så jeg kan fult utnytte denne energien på det som ligger forann meg. 

Engasjert. Det er kanskje det beste ordet som kan beskrive meg. Når jeg først har fattet interesse for noe, kaster jeg meg selv inn i dette med alt jeg har, og har lært meg til å styre dette så jeg kan fult utnytte denne energien på det som ligger forann meg. Jeg er nysgjerrig av natur, og elsker å gjøre research. Jeg finner en enorm glede i å utfordre hva jeg er komfortabel med, for det er når en blir tvunget til å stille spørsmål ved ens oppfatning av hva som er rett og galt en virkelig får utviklet seg som menneske.

Jeg gjør mitt beste til å leve etter «Hvis ikke jeg, hvem? Hvis ikke , hva tid?», og jeg håper jeg klarer å spre denne holdningen til flest mulig rundt meg.

Jeg lever etter «Hvis ikke jeg, hvem? Hvis ikke nå, hva tid?»

Jeg er nysgjerrig av natur, og elsker å gjøre research. Jeg finner en enorm glede i å utfordre hva jeg er komfortabel med, for det er når en blir tvinget til å stille spørsmål ved ens oppfatning av hva som er rett og galt en virkelig får utviklet seg som menneske.

Jeg jobber for tiden som designer i Sensio, en bedrift som utvikler velferds- og smarthus-teknologi. Jeg har en bachelor i Multimedieteknologi og -design. Fra før det har jeg et årsstudium i filosofi fra NTNU.

Design er min største lidenskap, spesielt digitalt, og jeg elsker også å skrive. Design utgjør mesteparten av dagene mine, mens skrivingen gjør jeg her på bloggen på fritiden. Håpet mitt er å en dag kunne jobbe profesjonelt med begge deler, gjerne kombinert. Jo mer visuell kommuniksjonen vår blir, jo mer tror jeg det vil være behov for historiefortellere som vet å bruke design som del av sin kunnskapsformidling. 

En naturlig del av å elske å skrive, er å elske lesing. Jeg er veldig glad i alt fra tegneserier om superhelter til faglitteratur om feminisme. 

 

The Politics of Design: A (Not So) Global Design Manual for Visual Communication
Factfulness: Ten Reasons We're Wrong About the World – and Why Things Are Better Than You Think
Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg
Captain Marvel, Volume 1: Higher, Further, Faster, More
The Haunting of Hill House
SLAM! Vol. 1
Never Let Me Go
Half of a Yellow Sun
Pretty Deadly: The Shrike
Alice's Adventures in Wonderland and Through the Looking Glass
Håndtering av udøde
The Unexpected Genius of Pigs
Vengeance Road
The Legend of Korra: Turf Wars, Part One
Coyotes, Vol. 1
Du er så lys
The Cyber Effect: A Pioneering Cyberpsychologist Explains How Human Behaviour Changes Online
Blind gudinne
The Night Guest
The Strange Library

“Literature is the most agreeable way of ignoring life.”

– Fernando Pessoa

— De siste bøkene jeg har lest i følge GoodReadsen min

Jeg har vokst opp i en liten bygd, og har derfor alltid hatt behov for å reise. Noen av landene jeg har besøkt er Japan ?? USA ?? Tanzania ?? Kenya ?? Tyrkia ?? Italia ?? Nederland ?? og sist men ikke minst Storbritannia ?? hvor jeg budde et år i London.

Jeg tror virkelig at en av de beste måtene å vokse på som menneske, og å kunne forstå verden rundt en, er ved å reise og møte personer fra helt andre bakgrunner. Jeg syns derfor det også er vakkert å nå bo i en såpass multikulturell by som Oslo.