Helene Fosse

Dette er den ultimate måten å bli både mer miljøvennlig og mye sunnere, på en og samme tid. Bli med på kjøttfri mandag!


Som jeg skrev i dette innlegget, er det å redusere kjøttet du stuffer deg med hver dag veldig bra for miljøet. Og som du sikkert også vet, så trenger nesten alle her i Norge å spise mer grønt og mindre rødt kjøtt.

«Men hva kan jeg spise da?» spør du kanskje, for nå til dags er vi nordmenn så late at vi nesten ikke klarer måltid uten kjøtt og fisk. Vel, det gjør ingenting, for nettet er fult av oppskrifter, og bloggen «Kjøttfri mandag» er den ultimate plassen å starte.

Sånn ellers dukker det av og til opp noen oppskrifter her også, men fordi jeg har fått klager fra folk om at jeg visstnok bare blogger om at jeg er vegetarianer, er det ikke så altfor mange av dem. Uansett, sjekk ut «Mat og drikke«, så finner du kanskje noen tips. Jeg anbefaler «Veggie-buritos» på det sterkeste, spesielt for folk som helst vil ha noe godt og enkelt, som likevel veldig lett kan gjøres sunt.

Så bli med å støtt miljøet!

Høres kjøttfri mandag ut som noe du ville begynt med?
Hva må til for at du skal bli mer miljøvennlig?