Helene Fosse

Hei folkens! Jeg har vært syk. I tre dager, kind of four. Når jeg er syk så slutter hjernen min å fungere, så jeg tenkte det var en god idé å holde seg unna bloggen. Resultatet kunne nemlig vært heller… pinlig.

Uansett, nå er jeg frisk, så nå kan jeg skrive. Og vet dere hva? Mens jeg var dårlig fant jeg svaret på hvordan vi kan unngå en ny finanskrise!

Haha, se hva jeg fant i de gamle
bildene mine! :D

Først, finn frem lommeboken din. Ta ut en av pengeseddlene din. Hvis du ikke har noen så gjør det ingenting. Det betyr bare at du er like blakk som meg. Studer denne pengeseddelen. Ta på den. Stryk fingrene over den som om den var en av dine elskere. Visste du at denne pengeseddelen din mest sannsynlig inneholder spor av narkotika, nærmere bestemt kokain? Helt sant! Nå er det ikke gjort studier på norske penger da, men både amerikanske og irske undersøkelser har visst at de fleste pengeseddlene deres inneholder spor av disse greiene.

Dette bringer meg videre til økonomene. Sånn hvis du ikke har fått det med deg var det disse griske og tanketomme økonomene i Amerika som gjorde at hele verdens økonomi datt rett ned til dit hvor pepperen gror. Nå kjenner ikke jeg så mange økonomer, men jeg kjenner mange Service-folk, og jeg er veldig sikker på at om jeg hadde kidnappet putene deres og revet dem fra hverandre med Hulken-musklene mine, så hadde det duttet ut en hel haug med femti- hundre og tohundrelapper ut. Tenk på det dere. Er det rart folk blir galne i hodet når de sover med narko i hodeputene? Er de rart de blir griske og og urealistiske når de sniffer kokain hele natten?

Så nå har vi løsningen vår, dere! For å unngå at økonomene skaper en ny finanskrise er det bare til å ta all kokainenen ut av pengene og gi dem til politikkerne. Jeg er ganske sikker på at de har et kriselager en eller annen plass på stortinget i tilfelle de går tom for sitt eget.

Kilde: Snopes.com, Forskning.no

Sånn ellers, ny header som dere sikkert kan se. Hva syns dere? Det er fremdeles noen småting i designet som må rettes på, men det får jeg heller gjøre noe med i morgen eller noe slik.