Helene Fosse

Nå har vi laget taco og flyttet TV’en inni stuen på internatet jeg bor på. Så da sitter vi her, vennene mine og jeg, og har en typisk norsk lørdagskveld med hverandre. Det er ikke tvil, dette er herlig. Dette er et slik øyeblikk hvor bare må rive meg selv fra alt som skjer, se rundt meg og tenke «Dette er et slik øyeblikk… Et slik øyeblikk jeg kommer til å huske når jeg ser tilbake på dette, på Lundeneset, på internatfamilien min»

I dag har jeg sittet hele dagen og jobbet med animasjonsprosjektet mitt. Da jeg fikk besøk av Henriette, en veldig god venninne fra hjembygden, i åttetiden, bestemte jeg meg for å ta en pause frem til i morgen.

Jeg har opprettet nok en kategori. Denne heter «On the go», og her skal det bare postes innlegg fra telefonen min (eventuelt andres PC’er?), så de kommer nok til å bli litt korte og tilfeldige. Jeg har forresten iPhone, so we love autocorrect.

Ha en fin kveld videre! Det skal ihvertfall jeg ha :)