Helene Fosse

NARTH er en organisasjon som skal hjelpe homofile som egentlig ikke ønsker å være homofile, ved å gi dem effektiv psykologisk hjelp. De hevder også at de ikke er «anti-gay».


Du har sikkert hørt det før. Folk som tror at homofili er en sykdom som kan kureres av en psykolog, eller kanskje ved hjelp av elektrosjokk?

Siden selvmordstatistikken er høyere blant homofile ungdommer enn blant hetrofile, så jo, hvis det hadde gått så hadde det sikkert vært bra for noen.

Desverre å måtte skuffe dere, folkens; Å kurere homofili går ikke ann!

Homofili er ingen sykdom, ikke noe virus og ikke noe syndrom. Folk kan ikke velge .Om det er gener eller morens hormoner som gjør en homofil, det er ikke så viktig. Det eneste du trenger å vite er det at hvis du skal prøve deg på å kurere homofili, så kan du like så godt prøve deg på å kurere getrofili.

Derfor sendte jeg en mail til NARTH, om de kunne kurere min hetrofile legning.

Hi

I’m a hetro, but I really want to become a lesbian. I can see that you guys help gays that want to become straight; Can you help me too? Several studies have shown that whether you are gay or not is decided by your genes. So are, of course, if you are hetro or not, so therefore you should then be able to “convert” me to.

– Helene Fosse

Mailen ble skrevet i hi og hast, så skriveleifer er den sikkert full av. Jeg skal selvsagt dele svaret med dere med en gang jeg får det.

Sånn, siden jeg har kjæreste, og selvsagt er veldig glad i ham, vil jeg bare så spesifisere at nei, jeg vil egentlig ikke bli lesbisk. Bifil kunne jeg godt blitt, though, sånn hvis jeg faktisk kunne ha valgt.

Kilder: Narth.com