Helene Fosse

I dag er det farsdag. Din dag. Desverre har jeg ikke kunnet vært med deg i dag, men jeg har tenkt på deg. Jeg har tenkt på alt du har gjort for meg, og hvordan det har ført til at jeg er der hvor jeg er i dag.

En av de mest opplagte tingene er hvordan du har prøvd å oppmuntre meg når det kommer til data og fotografering. Det var du som sørget for at jeg, så lenge jeg kan huske, har hatt tilgang til PC. Det er dette som har gjort at jeg i dag kan både Photoshop, dreamweaver og bare det å forstå meg på data generelt.

Du er også den som har sørget for at jeg skulle få ha fotoapparat. Jeg hadde sikkert klart meg fint uten også, men det at jeg liker å ta bilder, og kan utrykke meg igjennom fotografier, det betyr veldig mye for meg. Jeg elsker å ta bilder. Og sammen med det at jeg kan photoshop, gjør det at jeg virkelig kan utforme noe jeg tørr påstå er kunst.

Alt dette har formet meg noe ekstremt, og det er det som gjør meg til den jeg er i dag. Hadde det ikke vært for min interesse for foto og data, så hadde jeg ikke begynt her på lundeneset. Jeg hadde heller ikke møtt Fredrik, eller alle de andre som går her som jeg har blitt så glad i.

Tusen takk pappa. Tusen takk for alt du har gitt meg!