Helene Fosse

Jeg blir ærlig talt oppgitt av disse kinesiske politikerene. Nå har wikilekkasjen lekkasjert at en kinesisk toppolitiker tydeligvis har prøvd å tvinge google til å fjerne en artikkel han hadde funnet da han søkte på sitt eget navn.

Hallo! Hvem søker egentlig på sitt eget navn? Vet det, vet det. JEG! Når jeg kjeder meg og har fritids. Det skremmer meg egentlig litt at toppoltikere i Kina også har det. Kina er et flott land med en utrolig spennende kultur… Men politikken deres, den trenger fremdeles en god høvling og pussepapir.

Uansett, ifølge wikileaks (Tipper du aldri har hørt om dem før da. Lol.) så skal denne kineser-fyren ha funnet en artikkel om seg selv som han ikke likte så godt, for så å ha prøvd å fjerne den.

Oh yeah. Det får en egentlig til å lure på hvor lav selvtillit denne fyren har, når han ikke tåler å lese en liten artikkel som kritiserer ham litt. Når en i tillegg legger til at det var dette som fikk google til å trekke seg ut fra Kina, ja, da vet en ikke helt om en skal begynne å le eller gråte.

Men hei. Det er jo synd på fyren. Han er sikkert en slik en som får alle til å slette bilder av ham på facebook fordi han ikke tåler sitt eget tryne.

Kilde: Vg.no