Helene Fosse

Å jada, det var jeg vet’u. En gang, i gamle, gamle dager, der regnbuen kommer fra, da var jeg on the rise i vloggernes verden. Du på bakerste benk der, ja? En vlogger en som blogger med video. Get it? Blog, vlog? Flott, da kan vi fortsette.

Informasjon fra channelen min, 06.11.10

Som du kan se over har jeg i dag 92 subscribers (der det står abonnenter). Det vil si 92 stykker som fulgte med på hva tid jeg la ut nye filmer. Det er selvsagt en del som har sluttet å følge meg, sånn siden de skjønte at jeg ikke kom til å legge ut flere filmer.

Sånn ellers vlogget jeg for det meste om rett og slett meningene mine. Når jeg våren 2009 fant ut at jeg skulle gå på Lundeneset bestemte jeg meg altså for å slutte å vlogge om dette. Kjipt om alle hatet meg før de rakk å prøve å bli kjent med meg liksom.

Det jeg ikke hadde tenkt på er at mediafolk havner borti de rareste ting når de er på nett. Du skjønner, en av klassekammeratene mine bestemte seg for å søke på nynorsk. Der var en av mine vlog-innlegg noe av det første som dukket opp. Når jeg så det at han satt og så på det, logget jeg meg straks innpå youtube og skjulte alle videoene mine.

En gang i fremtiden, når jeg er president over hele verden, kan det hende jeg selger filmene til Nrk, eller kanskje National Geographic. Men foreløpig kommer de til å ligge gjemt en eller annen plass på nett.

Ok, jeg rakk kanskje aldri å bli en skikkelig YouTube-kjendis. Men likevel, om jeg hadde hatt ryggmarg nok til å forsette å vlogge, kunne jeg uten tvil nådd mye høyere. Jaja… Kanskje like greit.

Forresten, for de som bryr seg, så la jeg ut min første video , og min siste la jeg ut

Som du kan se over har jeg i dag 92 subscribers (der det står abonnenter). Det vil si 92 stykker som fulgte med på hva tid jeg la ut nye filmer. Det er selvsagt en del som har sluttet å følge meg, sånn siden de skjønte at jeg ikke kom til å legge ut flere filmer.

Sånn ellers vlogget jeg for det meste om rett og slett meningene mine. Når jeg våren 2010 fant ut at jeg skulle gå på Lundeneset bestemte jeg meg altså for å slutte å vlogge om dette. Kjipt om alle hatet meg før de rakk å prøve å bli kjent med meg liksom.

Det jeg ikke hadde tenkt på er at mediafolk havner borti de rareste ting når de er på nett. Du skjønner, en av klassekammeratene mine bestemte seg for å søke på nynorsk. Der var en av mine vlog-innlegg noe av det første som dukket opp. Når jeg så det at han satt og så på det, logget jeg meg straks innpå youtube og skjulte alle videoene mine.

En gang i fremtiden, når jeg er president over hele verden, kan det hende jeg selger filmene til Nrk. Men foreløpig kommer de til å ligge gjemt en eller annen plass på nett.

Ok, jeg rakk kanskje aldri å bli en skikkelig YouTube-kjendis. Men likevel, om jeg hadde hatt ryggmarg nok til å forsette å vlogge, kunne jeg uten tvil nådd mye høyere. Jaja… Kanskje like greit.

For de som lurer la jeg altså ut min første video 12.01.2009. Min siste la jeg ut  22.06.2009.