Helene Fosse

Ok, dere, gjett hva! I helgen var jeg altså på UKM fylkesmønstring i Hordaland og stilte ut bildet mitt In this fair world. Gjett hva som skjedde da da! Jeg kom, wait for it… videre tuil landsmønstringen!

Det hadde vært så mye morsommere å skrive om det ikke var for at jeg allerede hadde avslørt det i tittelen.

Vel, nå vet dere det altså.

Og på grunn av at jeg kom videre til Trondheim, fikk jeg også en lokal journalist på besøk, som ville intervjue meg, noe som gjorde at jeg altså fikk hederlig omtale i media.


Sjekk den overskriften da. Høres jeg badass ut, eller hva?

Grunnen til at jeg bruker så kleine ord på det, «hederlig omtale», er fordi det er slik det står i oversikten til min skoles russeknuter. For, ja, glemte jeg å nevne at jeg er blåruss? Med russenavnet «Frøken Rabbit»? (jepp, det har en dobbel, kanskje til og med trippel-betydning) I forbindelse med det har jeg akkurat hatt en ganske annerledes photoshoot sammen med noen venninner, hovedsakelig fordi jeg vanligvis har photoshootsene mine helt alene.

Jeg har egentlig ikke så veldig mye fornuftig å si akkurat nå, klokken er tross alt midt på natten, men tenkte at det var greit om folk fikk vite at det skjer ting i livet mitt nå som gjør at jeg er ganske opptatt (for med russetiden kommer tross alt 1000 prøver, tentamener og etterhvert eksamener).

Jeg kan forresten meddele at jeg skal begynne å videoblogge, eller vlogge. Vloggingen vil skje på engelsk, men jeg regner med dere vil forstå det likevel. Jeg tror kanskje jeg har sagt tidligere også at jeg skal ta opp vlogging igjen, men denne gangen mener jeg det virkelig, for nå har jeg faktisk noe å vlogge om, nemlig det at jeg er russ! Russ og 17. mai er jo to ting ved den norske kulturen som virkelig skiller seg ut, så siden videoen jeg lagde engang i tiden om nynorsk og bokmål ble såpass populær, kan jeg tenke meg at enda flere syns det er spennende med dette russe-fenomenet. Så ønsk meg lykke til.