Helene Fosse

Åh, herligheten, så stygg jeg kommer til å bli. Jeg er jo ikke akkurat Skjønnheten reincarnated fra før da, så det hjelper jo ikke akkurat. Jeg leste nemlig nettopp en fin liten undersøkelse hvor konklusjonen var denne: Om du ikke sover blir du ikke pen.

Jeg har, så lenge jeg kan huske, sovet lite. Jeg husker læreren kommenterte til mamma mens jeg hørte på «Hun spiser ikke, hun sover ikke… Hvor er det egentlig all energien hennes kommer fra?» Jo det skal jeg si deg; Jeg er egentlig overtrøtt 25/8 jeg, fortenk. Kanskje jeg virker normal til hverdags, men sånn egentlig, hvis jeg hadde fått rett mengde søvn, og ikke vært hyper, så hadde jeg vært verden slappeste slappkatt.

Uansett, nå vet jeg ihvertfall det. Hvis en tar 23 helt normale folk, gir dem for lite Jon Blund, og så tar bilde av dem, vil 65 random folk syns du er styggere enn på de bildene som blir att etter å ha fått normal søvn.

So… Kanskje jeg egentlig burde begynne å sove litt mer? Da kan jeg endelig få oppfyllt drømmen om å både bli verdens første modell – som også blogger.

Men på den annen side… Denne undersøkelsen ble utført i Stockholm, og vi lærte jo fra sist innlegg at svensker faktisk kan være stygge, dumme tards.

Kilde: VG.no

Hvordan er søvn-vanene dine?