Helene Fosse

It’s official. Jeg har nå blitt en vlogger. Siden det er uendelig lenge siden jeg prøvde meg på noe video-redigering, bestemte jeg meg for at de første videoene, skulle jeg ikke bekymre meg om ble bra eller dårlige. «Hvis jeg skal klare å vlogge igjen» tenkte jeg, «må jeg bare hoppe rett i det, og ikke bekymre meg for om dette blir bra eller dårlig.» Dette klarte jeg med glans. Dårlig klippe-rytme, amatørmessige utsnitt, og widescreen som ble presset sammen til 4:3. Media-hjertet mitt blør.

Uansett, hvis du har lyst til å sjekke ut youtube-channelen min, kan du altså finne den her. Det foreløbige innholdet er ingen indikasjon på hva videoene mine kommer til å handle om i fremtiden (heldigvis tenker du nå).

Det kan hende vloggingen fører til litt mindre blogging, men jeg kommer ikke til å slutte å være aktiv her, og dere kan forhåpentligvis forvente dere flere oppdateringer her når russe- og eksamenstiden min er over.