Helene Fosse

Hvordan er dette mulig? Jeg trudde jeg visste alt om meg selv, men nå har jeg funnet ut at alt jeg vet er faktisk feil! Jeg trudde jeg var en tvilling… Men nyere forskning viser at jeg faktisk er en tyr.

Oh yeah, that’s me, og tvillingen min Helena

Er det rart Julia-bladet alltid tok feil når de sa at noe romantisk kom til å skje med meg den og den dagen… jeg så jo på helt feil dato! Solen var ikke hvor jeg trudde den var i forhold til solen og tvilling-stjernetegnet da jeg ble født.

Du skjønner, astronomen Parke Kunkle har funnet ut at på grunn av månens gravitasjonskraft er ikke stjernehimmelen helt på samme plass som det den var før. På grunn av dette har nå hele astrologiverdenen måtte skrive om. Stjernetegnene har blitt såpass forskøvet at det er ganske sannsynlig at du ikke lenger er det stjernetegnet du var før. Ja, det kan til og med hende du er «Slangebæreren», som er et helt nytt stjernetegn.

Her har du en oversikt over den nye dyrekretsen/zodiacen

– Steinbukken: 20. januar til 16. februar
– Vannmannen:
16. februar til 11. mars
– Fiskene: 11. mars til 18. april
– Væren: 18. april til 13. mai.
– Tyren: 13. mai til 21. juni.
– Tvillingene: 21. juni til 20. juli
– Krepsen: 20. juli til 10. august
– Løven: 10. august til 16. september
– Jomfruen: 16. september til 30. oktober
– Vekten: 30. oktober til 23. november
– Skorpionen: 23. november til 29. november.
– Slangebæreren (Ophiuchus)*: 29. november til 17. desember
– Skytten: 17. desember til 20. januar

*Babylonerne brukte i begynnelsen 13 konstellasjoner, men ville ha bare 12. Dermed kastet de ut Ophiuchus.

Hvilket stjernetegn er og var du?
Hva mener du om astrologi?

Kilder: Dagbladet