Helene Fosse

Som dere sikkert har merket, har jeg vært veldig lite aktiv på bloggen min de siste månedene. Desverre har jeg heller ikke fått så mye tid til vlogging (selv om det skal sies at jeg har skrevet flere scripts og filmet en del jeg bare ikke har fått satt sammen enda). Grunnen har vært at det har skjedd så mye i livet mitt, alt fra landsmønstringen i Trondheim (UKM) til pakking til skoleavslutning til rett og slett, hei, det er sommer. Om to dager drar jeg til Japan hvor jeg skal være i 4 1/2 uker, og i forbindelse med dette har jeg laget meg en liten tumblr-blogg. Grunnen er at jeg vil helst vil holde slike personlige innlegg unna denne bloggen, samtidig som det er mange som er nteressert i å få litt oppdateringer fra meg når jeg er der nede.

Bloggen vil være på engelsk, og den er å finne på adressen: http://gaijininnippon.tumblr.com/

Dere kan komme til samme blogg ved å skrive inn http://japan.remingu.com hvis det er enklere å huske for dere eleskverdige blogglesere :)

Og, ja, jeg har også laget en facebook-side for bloggen, som jeg skal forsøke å oppdatere for hvert innlegg, slik at du slipper å faktisk måtte sjekke innom bloggen, og kan istedet leve hele ditt internett-liv på facebook.

Litt om turen: 
Jeg reiser i forbindelse med Lions utvekslingsprogram for ungdommer. Ja, Lions er faktisk så snille at de betaler halve turen, for at jeg skal få lære om Japans unike og enestående kultur. Hvorfor gjør de dette spør du? Jo, fordi Lions mener at å skape forståelse mellom forskjellige kulturer, er veldig viktig for å skap fred. Vel, ihvertfall slik jeg har forstått det, og dette er jeg faktisk helt enig i.

Jeg drar fra Haugesund lufthavn 07:20 og kommer frem til Fukuoka i Japan 10:50 neste dag. Jeg skal bo hos to forskjellige vertsfamilier illøpet av de 4+ ukene, og skal også ha noen dager på en internasjonal camp sammen med mange andre ungdommer. Begge familiene bor i Nagasaki. Om du vil vite mer, må du nesten bare følge meg på tumblr ;)