Helene Fosse

Jeg elsker å ta bilder. Ikke bare er det en veldig kul hobby, men det gir meg utrolig mye bedre selvtillit! Jeg er veldig glad i bilder med mennesker, men syns det er lettest å få bruke bilder av meg selv. Da trenger jeg ikke være redd for at modellen ikke er fornøyd, at jeg glemte å fjerne en føflekk hun hadde komplekser for, eller å markere musklene slik han ville. Jeg kan også legge ut bildet hvor enn jeg vil, uten at noen plutselig ombestemmer seg, og ikke vil at noen skal få se fotografiet likevel.

Jeg har rett og slett en mye større frihet!

New perspective // Foto og modell: Helene Fosse

Dette var den eneste grunnen jeg gav om folk spurte hvorfor jeg bare tok bilder av meg. Nå har jeg funnet en annen grunn.

Selvtillit!

Selv om jeg ikke er direkte oppmerksomhetshore, så trenger jeg å få høre av folk at de liker arbeidet mitt, for at jeg selv skal være fornøyd. Ganske normalt egentlig. Tror jeg. Når bildene da ikke bare er tatt av meg, men motivet også er, knock knock, whose there, me, da hjelper det enda mer på selvbildet når folk roser bildene mine.

Ikke bare likte de hva jeg har fått til meg kameraet og med photoshop – de likte faktisk hvordan jeg så ut! Wow. Slike ord suger jeg til meg som en svamp. Nei, virkelig. som en svamp. Du vet, de du bruker når du skal vaske bilen.

Derfor skal jeg nå begynne å ta enda flere bilder av meg selv!

Ikke bare fordi det fenger folk mer. Det gjør også at jeg føler meg bedre ovenfor meg selv! Det er så herlig å kunne gå ute blant folk uten å føle seg så altfor stygg! What, you don’t think I’m pretty? Well, who cares. A guy on the internet told me I am!

Føler du deg bedre av å ta fine bilder av deg selv?
Liker du best at jeg bruker bilder av meg (eventuelt venner av meg) i innleggene mine?

Forresten, jeg skal jo melde meg på UKM etterhvert. Noen tips til hvilke bilder jeg bør melde på?