Helene Fosse

Yeah, that’s right. Jeg har bestemt meg. For hvilket blogg-sjanger jeg skal ha, that is.

Ok, kanskje det ikke er helt bloggsjanger jeg mener, men jeg har fått en idé i tankeboksen min for hva den skal inneholde videre, og hvordan jeg skal skrive.Hovedmålet mitt med denne bloggen er at det ikke skal bli kjedelig og grå (lol, så er jo liskom designet helt grått jo!). Altså, ikke rosa. Men i min streben i å ikke bli Voe, har jeg endt opp med å bli wannabe-VG. Tenkstene mine har etterhvert blitt tørre og flate og veldig lite personlige.

Selv om jeg kommer til å fortsette å skrive om de tingene jeg skriver om, så skal jeg nå slutte å være så sinnsykt objektiv-ish! Jeg er søren meg ingen journalist, så nå må jeg slutte å late som om jeg har lyst til å bli det (for det har jeg ikke lyst til. Ihvertfall ikke nå lenger). Objektivitet er bra… hvis målet bare er å formidle nytt og gammelt. Det jeg ønsker, det er å male nyhetene i mine egne farger, legge til litt glitter, kanskje kjøre det gjennom photoshop, for så å servere det til deg, min kjære leser.

Jeg har også funnet ut at jeg ønsker flere bilder av meg selv. Derfor skal jeg i dag ommøblere rommet mitt, og lage det litt mer studiovennlig.

Forresten. Dere vet han fyren. Han derren presten eller biskopen eller hva han nå er. Han som var med i skal vi danse og slik, og som skriver om sex. Han som konverterte et par fra forlovede til gifte i en telefonkiosk. Hva sa? Einar Gelius? Ja, det var det han het ja!
Anyways.
De to som giftet seg var jo en mann og en dame, og han mannen, han er så mye som søskenbarnet mitt! Roflmfao.

Bilde hentet fra Aftenposten. Dustehoder.