Helene Fosse

Når en går ut og spiser regner en med at maten en får servert er trygg å spise. Vel, ikke etter at du har sett disse bildene!

For de litt mindre opplyste; Å legge kjøtt til tining i romtemperatur, og sammen med skitne kjørler, er veldig tosje med tanke på bakterier og andre småfolk.

Det er egentlig veldig skummelt å tenke på at det faktisk er slik som dette. Når en betaler for et godt måltid, enten det er på en restaurant i Oslo (det er der bildene er fra) eller noe du kjøper på Rema 1000, så regner en liksom med at det er trygg å spise. Greit nok om den ikke smaker så godt, men at det plutselig skal bli en risikosport å spise, det er litt mindre gøy.

Nå burde du ikke slutte å spise ute bare fordi du ser disse bildene. Kroppen vår tåler faktisk ganske mye, og litt gammel kål tar ikke akkurat livet av deg. Men likevel, ikke tenk at bare fordi du betlaer for maten og får den fra noen som skal virke proffe. Det er bare mennesker som står bak dette også, og om maten du får har du lov å klage på om du føler den er av dårlig kvalitet.

Kilde: Vg.no