Helene Fosse

Jeg vokste opp med Jesus som mitt forbilde, og selv om jeg ikke er kristen lenger, er jeg fremdeles for mange av de verdiene Jesus satte opp som viktige. Problemet er at det virker som om de kristne har glemt dem…

«I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ.»

– Mahatma Gandhi

Hvor ble det egentlig av «elsk din neste» og «gjør mot andre som du vil de skal gjøre mot deg»? Jeg går på en kristen skole, g desverre er det jeg legger mest merke til alle frdommene det virker som folk har. Fordi jeg kledde meg i svart, så folk rart på meg. Fordi en gutt liker en annen gutt, blir han sett ned på. Det virker som om folk er mye mer opptatt i å blande seg oppi hva to voksne folk gjør med hverandre i sengen, fremfor å prøve å se på seg selv og sine egne feil.

Når skal kristne begynne å bli mer som Kristus?