Helene Fosse

Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten kjapp video på hvordan jeg pugger (som kan sies å være litt spesiell), siden det er det jeg sitter og gjør akkurat nå. Og med det mener jeg burde gjøre istedet for å poste dette innlegget, men dere vet hvor glad jeg er i dere.

Husk også å få i dere sunn og god mat (jeg lever på fullkornswraps med knallmasse grønnsaker og røde linser, mmmm!), og ikke mnst, få nok søvn. Studier viser at for at det vi lærer skal «feste» seg, er en god natts søvn veldig viktig!

To ting jeg ikke nevner i filmen

  1. Jeg høre på musikk for å pugge. Klassisk/instrumental/sountracks er veldig greit dersom en sliter med å ville synge med.
  2. Jeg har alarm på hver 45. minutt, hvor jeg legger blyanten fra meg og tar et kvarters pause, selv om jeg er midt i en setning. Da blir det enklere å holde på lenge, og det å stoppe mens jeg er i gang, gjør det enklere å fortsette der jeg slapp!

Har du også noen erkelige quirks når det kommer til pugging?
Hva er dine pugge-tips?

Go veg!