Helene Fosse

Jeg har faktisk estemt meg for å dedikere et helt innlegg til hvert av spørsmålene jeg får på spørsmålsrunden.

Kjempeflott blogg du har, Hvordan går det med nyttårsfortsettene dine? :-)

Det første spørsmålet kommer fra Anne, som jeg etter å ha sjekket e-post-adressen til, faktisk er mamma!

Jeg har egentlig tenkt på det ganske lenge at jeg skulle skrive hvordan det går med nyttårsforsettene mine som jeg skrev om her og her, for faktisk så går det egentlig ganske greit. På en måteish.

– Få meg jobb!
Jeg har fått meg jobb på Bunnpris, så dette nyttårsforsettet ble jo ganske vellykket.

– Bli flinkere med skolearbeidet.
Jeg har blitt kjempeflink til å sitte i klasserommet og gjøre lekser, og har faktisk beynt å like det en god del også! I vinterferien, så var det faktisk klasseromsdatene på ettermiddagene jeg savnet mest. Selv om jeg også kan bli litt lei og frustrert…

– Fotografere mer.
Og, denne failet… på en måte. Jeg har ikke blitt flinkere til å fotografere med speilrefleksen min, rett og slett fordi jeg kan ikke ha det med meg overalt. Heldigvis kan jeg det med iPhonen min! Jeg var veldig flink til å prøve å ta kreative bilder med app’en «Instagram» for så å legge dem ut på Tumlbr.

Desverre har iPhonen min hatt litt problemer med humørsvinginger, og ligger nå på sykehuset.

– Trimme!
Jeg har virkelig sviktet her. Jeg har hatt noen dager hvor jeg har vært flink, men mange fler hvor jeg ikke har vært det. Dette må jeg gjøre noe med, og jeg har allerede funnet ut hvordan. Jeg skal fortelle dere mer om det senere…

– Skrive dagbok.
Jeg har hatt så mye jeg har hatt lyst til å skrive i dagboken min, at jeg rett og slett ikke har orket! Off, så teit jeg er… Jaja, dagbokpausen ble ikke sånn megalang, men den var der. Heldigvis har jeg begynt igjen nå, og jeg har bestemt meg for å ha dagboken mye mer tilgjengelig, slik at jeg kan skrive i den hele tiden – om jeg vil.

– Fortsette å blogge slik jeg gjør!
Dette har jeg så absolutt klart vil jeg si. Joda, slik som denne uken har jeg blogget veldig lite, men det har vært av den veldig enkle grunnen at jeg nesten ikke har vært borti en PC på denne tiden.

– Pleie egoet mitt.
Jeg suger til dette. Ærlig talt. Men egentlig vurderer jeg å kutte det bort, rett og slett fordi jeg ikke lenger tenker noe som helst over selvbildet mitt. Skjønnhetssøndag gitt rett i dass fordi det ikke virker så utrolig, veldig kjekt, og jeg føler ikke jeg trenger mange nye klær akkurat nå.

Jeg har likevel gjort ting som har gjort meg glad, som å spille piano og lært meg japansk.

– Kjøre biiiiil.
Dette nyttårsforsettet har jeg egentlig nesten boikottet av personlige grunner.

Så, som dere kan se, så har det gått ganske bra med nyttårsforsettene, på en måte. De viktigeste forsettene, som skolearbeid og å få meg jobb er oppfylt. Likeve, jeg er ganske fornøyd med meg selv, for jeg har vært veldig flink med ting jeg ikke engang satte opp som nyttårsforsett.

En av disse tingene var å lære meg japansk, noe jeg bruker tid på nesten hver dag nå.

En annen ting var snopestopp. Jeg har faktisk hatt en fin periode hvor jeg ikke spiste noe som helst usunt. Dette hadde jeg sammen med en annen person, som desverre ikke klarte det. Siden jeg vet at jeg faktisk spiser veldig lite snop, rett og slett fordi jeg av og til når jeg er i butikken blir dårlig bare ved tanken, og har mye mer lyst på en banan, så så jeg ikke hvorfor jeg skulle forsette med det. Likevel, jeg spiser faktisk ganske sunt, selv om jeg ikke har hatt det som forsett.

Til slutt så er jeg blitt flink til å få nok søvn. Det gjelder ikke akkurat nå etter vinterferien, for det har skjedd (og kommer til å skje) veldig mye, men før det har jeg faktisk hatt flere netter hvor jeg har sovet hele 9 timer, noe som er anbefalt tid å sove.

Hvordan går det med dine nyttårsforsett?