Helene Fosse

Jeg syns det er ganske trist å tenke på, men jeg har en følelse av at vi går mye glipp av masse flott kunst. Jeg går selv media og kommunikasjon og kommer derfor i kontakt med mange flott kreative mennesker, men ingen av dem har ambisjoner om å bli kunstnere. For hvilket fremtid er det som blir tegnet opp for slipe spirende mennesker i dag? Jo, reklamebransjen.

Men jeg vil ikke at reklamebransjen skal få taket på alle de talentfulle folkene. Jeg vil ha dem for meg selv!

Joda, reklame kan faktisk være kjekt å se på, men det blir som regel som en av de superkule filmene med masse effekter men minimalt med historie. Joda, kjekt å se på der og da. Filmorgasm. Men neppe minneverdig.

Jeg vil se kunstverk, jeg vil se bilder med mening.

Slik som dette:

Rache-engel @ dA – Yndlingskunstneren min, rett og slett fordi han introduserte meg for fotomanipulasjon som kunst. Han har nå sluttet helt å legge ut ting på deviantART, og jeg mistenker det er fordi han er opptatt innen promo-bransjen.

Og ja, jeg er en av de som akkurat nå ser ut som at kommer til å ende opp i reklamebransjen. Nå tviler jeg sterkt på at jeg kunne blitt noen veldig flink kunstner, men problemet mitt er at her på media, når vi lærer å lage alt mulig flott, så er det ingenting som tilsier at vi kan lage noe for oss selv. «Målgruppe, målgruppe, målgruppe» Det er alt som teller. Det vi lager skal jo tross alt bare selges til klienter som vil få solgt produktene sine.