Helene Fosse

Har du noengang sittet og spilt tetris… og så plutselig går klossene helt berserk og bare detter ned uten at du kan gjøre noe med det? Det skjer med meg nå. Det er litt frustrerende, men mest morsomt egentlig. Der sitter jeg og spiller og så plutselig begynner tastene å leve sitt eget liv. For oss som er vant med å leve i en verden der vi kan styre mer eller mindre alt rundt oss kan dette lett bli litt frustrerende.

Uansett, i dag skal jeg hjem til Etne. Da har jeg planer om å bake, og bake masse. Jeg kan egentlig ikke lage mat i det hele tatt. Alt ender alltid opp med å bli brent. Derfor skal jeg utnytte dette med happyweek til å gjøre det litt morsomt. Planen er at jeg bare skal lage ting til meg selv. Selvsagt, om folk vil smake kan de det, men det blir på eget ansvar.

Sånn ellers har jeg (for sikkert tusende gang) lest det første kapittelet av en historie som heter «Knite». Det er en nydelig tegneserie jeg fant på DeviantART for en god stund siden. Kunstneren som har laget den er genial. Ikke bare er hun helt utrolig flink til å tegne, kun er også veldig kreativ og flink til å skrive. Jeg anbefaler virkelig å ta en titt i resten av galleriet hennes også.

*Clicky clicky*

Noe som gjør meg ganske lykkelig er å se på kunst. Da er DeviantART siden å gjøre det på. Her kan du finne mange fantastiske bilder og fotografier fra utrolig dyktige mennesker (og selvsagt, ikke fullt så dyktige). Jeg anbefaler deg virkelig å ta en titt!

Sånn for de som bryr seg; Galleriet mitt på dA