Helene Fosse

I dag har jeg hatt en liten set back. Jeg er ikke trist eller noe, jeg er bare litt mindre superhappy og litt mer «bare glad». Det tror jeg kanskje egentlig er like greit. Det er jo faktisk litt slitsomt å være superhappy hele tiden! Da er det liksom ikke like kjekt å være det lenger. Det er meningen en skal være litt trist av og til, slik at en kam sette pris på det når en er glad. Dette er en av grunnene til at jeg bare har happyweek og ikke happyyear eller noe.

En venn av meg nevnte til meg i går, i forbindelse med happyweek, at det er de som ser gladest ut som faktisk har det vondest. Dette vil jeg si at faktisk ikke stemmer helt. Joda, mange som tar selvmord virker veldig glade rett før det skjer, men det betyr ikke at hvis du er glad så er du egentlig trist! Hvis en går rundt og syns synd på alle rundt deg så kan du lett ende opp med å se ned på dem.

Det beste en kan gjøre for alle andre er egentlig å passe på seg selv og passe på at en er glad. Oppfører du deg som om du er glad så blir du glad. Blir du glad blir alle rundt deg glad. Selvsagt, om du er trist så mener jeg ikke du skal putte på deg en maske og gå rundt å late som om du er glad. Som sagt så er det sunt å være litt trist av og til. Men om du bare er litt smådeppa fordi det ikke ble taco til middag i dag, eller fordi du glemte å ta opp yndlingsprogrammet ditt i går… vær så snill, ikke gå rundt å surmul. Om du går rundt og bare tenker negativt, da går dette utover andre. En kan nesten si det er umoralsk!

Off, jeg føler jeg høres aggresiv ut når jeg skriver. Jeg håper virkelig ikke det. Isåfall må dere unnskylde meg.

Del