Helene Fosse

Åh, så glad jeg er i dag! Denne happyweeken blir bare bedre og bedre. Jeg anså egentlig meg selv som et ganske positivt menneske sånn fra før. Som sagt så føler jeg at jeg er ganske positiv når jeg er med vennene mine. Vår idé av å ha det gøy er ikke å sitte å baksnakke alle andre. Vi er mye mer glad i å snakke om de tingene jeg liker. Dette er noe jeg setter veldig pris på med de aller fleste som går her på Lundeneset.

Likevel, som sagt har jeg oppdaget at jeg var ikke så positiv som jeg skulle ha det til. Jeg hang meg for mye opp i ting som har skjedd fremfor å nyte det som er akkurat her og nå. Noen dager, når jeg kanskje er litt nedfor fordi jeg har sovet litt lite, er litt forkjølet eller kanskje bare hadde litt for lite energi, ender jeg opp med å bare gå rundt å tenke på flaue ting som skjedde for lenge siden. Kanskje en kommentar jeg slengte til noen som jeg etterpå kom på at «Oi, han kan faktisk ha tatt det negativt». Selvsagt, personen selv har nok glemt det ut for lenge siden. Jeg vet

det, du har hørt det før, og det samme har jeg. Likevel, dette med happyweek har fått meg til å virkelig skjønne hva det er og hva det går ut på. Joda, det er viktig å tenke tilbake på fortiden. Den er tross alt noe av det som faktisk

definerer hvem du er og hvor du skal. Likevel, det er mange ting i fortiden din du ikke trenger å dvele noe mer over.

Just get over it!

Gå aktivt inn for virkelig å tenke at «Shit au, det er ikke noe jeg kan gjør noe med det likevel!» og begynne å tenke på noe annet. Hjelper det ikke? then fake a smile! Jeg vet det, det høres nesten litt trist ut. Men det er ikke for å putte på en maske du skal smile. Du skal smile fordi å smile er ikke bare noe en gjør når en er glad: Det er noe en kan gjøre FOR å bli glad!Hvis du oppfører deg som om du er glad blir du glad. Oppfører du deg som om du er sur blir du sur. Det er ditt valg.

Del