Helene Fosse

I går kveld fikk vi pizzaboller her på skolen. Jeg, som veggis, kan jo ikke spise det. Derfor spiste jeg istedet bare salat. Blæh! Salat er jo ikke godt engang! Jeg endte opp med å måtte kaste en del av det. Så, siden jeg ikke ble mett på salat, og det tross alt var lørdagskveld, bestemte jeg meg for å lage meg taco!

Jeg fant frem de tingene jeg tenkte jeg kunne bruke til dette, og det viktigeste, nemlig byggris, det hadde jeg jo. Det var egentlig før mitt i matlagingen at jeg kom på at jeg faktisk verken hadde rømme eller ost. Off da… Jaja, blir sikkert godt dette, tenkte jeg. den tanken ble enda mer forsterket når jeg åpnet byggris-posen og fikk tacolukt kastet rett i trynet. Himmelsk!

Joda, det ble jo faktisk godt da, sånn hvis en tar hensyn til at jeg manglet noe av det beste med hele tacoen.

Sånn hvis dere lurer, ja, jeg har en superdupercrøsh på timian og rosmarin. Jeg har det vel på egentlig absolutt all maten jeg lager for tiden.

Alt i alt en veldig vellykket tacokveld.

Forhåpentligvis får jeg stjålet noen ingredienser når jeg skal hjem i dag, så kanskje jeg kan få laget meg buritos i kveld?

Divvy spoils t’ all ye mateys