Helene Fosse

Som sikkert mange av dere andre, nyter jeg påsken med å lese masse, og klarer ganske bra å kombinere dette med å sløse bort en del tid på internett. Slik endte det altså opp med at jeg oppdaget Goodreads.com, og gjennom GoodReads oppdaget jeg denne lille skatten:

The Harry Potter: the Prequel

Noen av dere har kanskje lest den, men for dere som ikke har det enda, så er det altså en liten novelle J. K. Rowling gav ut i 2008. Historien er lagt til før Harry ble født, og selv om det ikke er mye, er det som å bli dratt rett tilbake til de øyebikkene jeg lå oppe i sengen min (rett over her hvor jeg sitter og skriver dette nå faktisk), og leste om Harry og vennene hans. Den gode, varme følelsen. Latteren (ja, jeg lo faktisk høyt når jeg leste det med navn). Undringen over hva som kommer til å skje videre. Jeg håper virkelig Rowling bestemmer seg for å gi ut noe lignende igjen, bare helst som bok. Selv om jeg helst ser at hun lar selve Harry Potter bli liggende, har hun jo skapt et helt univers, fult av historier som bare ligger der og venter.

Den er altså helt gratis, så nei, du trenger ikke få dårlig samvittighet for at du får den gratis herfra. Jeg har tilpasset skriftstørrelse o.l. for at jeg skulle kunne lese den på kindlen (lesebrettet) mitt, hvis du lurer på hvorfor skriften er så stor. Enjoy!

Forresten, hvis du har GoodReads bruker, eventuelt bestemmer deg for å få deg en nå (noe jeg virkelig anbefaler!), er det bare til å legge meg til som venn. Brukeren min finner du her.