Helene Fosse

Jeg og Fredrik hadde en veldig, veldig fin kjærestebursdag i går! Vi for først på Egon hvor vi spiste en nachos-thingie på deling. Så spiste jeg bakt potet mens han hadde en hel pizza. Begge to ble stappmette, så vi bestemte oss for å komme tilbake senere for desserten. Derfor gikk vi istedet til senteret. Av en eller annen grunn gjorde det ingenting at det regnet noe helt enormt og at jeg ikke hadde regnjakke på.

Kjærestebursdag

Desverre fant vi ikke mye interessant på Markedet. Eller, Fredrik fant en eller annen random bok han hadde ganske lyst på, så derfor kjøpte han den. Dermed gikk vi fra Markedet for å finne en eller annen el-butikk, slik at Fredrik kunne få seg mobil med en batteri som varte i mer enn noen timer før det måtte lades igjen. Plutselig merket jeg at mobilen min var borte vekk.

PANIKK!

Vi gikk videre nedover gågaten, men ingen el-butikk var å finne (de gjemte seg sikkert under trappen). Dermed gikk vi tilbake til Egon for å spise dessert. Og for å finne telefonen min. Heldigvis var den der. Derfor var alt perfekt igjen.

Senere var vi og så Trolljegeren. Har alltid hatt en mistanke om at det var noe trolljeger-ish med Otto Jespersen, og denne dokumentaren bekreftet mistankene mine. Geniale filmen.

Alt sammen spanderte selvsagt Fredrik på meg, som den gentlemanen han er. Snille superheltkjæresten min.

Tusen takk for en fantasisk kjærestebursdag Fredrik! Håper vi klarer å få en like bra ettårskjærestebursdag.