Helene Fosse

Jeg advarer deg. Dette innlegget handler ikke om noe spesielt. 

Dagene mine nå går veldig mye i å pugge til japansk eksamen. Ja, jeg skal faktisk opp i japansk nivå III, og den skriftlige eksamenen er allerede 21. november, og jeg har mye pugging fremfor meg.

Sånn ellers fikk jeg to pakker i posten i går. Den ene var fra Hege i forbindelse med give away’en hennes.

Jeg ble utrolig glad, spesielt når jeg så den koselige beskjeden hun hadde lagt ved (egentlig skrevet på bunnen av pappesken), som jeg skal holde helt for meg selv. Vel, nesten.

Og nei, den siste kaninen blunker ikke. Alfred er en piratkanin og syns at to øyne er for tapere.

Jeg kunne ha beskrevet for dere hvor utrolig kul Hege, er men istedet skal jeg bare legge ved et bilde av det epice frimerket hun brukte og en oppfordring til å besøke bloggen hennes.

iPhone-bildekvalitet er elsk.

Sånn ellers, så har dere kanskje fått med dere at jeg havnet på VG.no’s forside igjen? Derfor brukte jeg hele dagen i går på å svare på kommentarer fra folk, i motsetning til sist gang hvor det bare ble så mye at jeg gav opp før jeg fikk begynt. Jeg prøvde å svare på de fleste, og jeg beklager hvis det er noen som syns jeg burde svart på deres. I dag er jeg så smått utbrent etter å prøve å forklare folk at absolutt alt i det forrige innlegget mitt faktisk ikke var ment bokstavelig, noe det var utrolig mange som tydeligvis ikke helt forsto…

Jaja. Jeg håper virkelig at det motiverte mange til å prøve å bli flinkere til å være litt mer bevisste i hverdagen, og kanskje bry seg litt merom spørsmål angående vår fine, blå planet.

Og, ja, jeg sa jeg fikk to pakker, gjorde jeg ikke? Jo, jeg tror da det. De nærmeste vennene mine (og da mener jeg rent fysisk, som i de som bor innen en 100 m radius fra rommet mitt) har nok fått med seg at jeg har ventet på teen min. Den fikk jeg endelig i går, og i dag fikk jeg sjangsen til å prøve en av dem siden jeg hadde fri de alle timene før lunsj!

Du kan kjøpe alle disse teene på iHerb.com for tilsammen under 200 kr (som er grensen før du må betale tollavgift og blæh… go venstre som vil øke denne til 1000 kr!) Husk å bruke koden UBI550, slik at dere får 5$ avslag :)