Helene Fosse

Jenny, bloggeren jeg anbefalte i dette innlegget, har sendt meg et kirsebær! Hun kan vel sies å være en av mine mest trofaste lesere, og dette er jeg utrolig takknemlig for. Ikke bare er det kjekt å få høre fra folk som leser bloggen ens, men når personen også er veldig flink til å skrive selv… en kan vel si at det varmer litt ekstra.

Kirsebær er kjempeuberskjønne!

Heldigvis har jeg ikke fått noe vanlig kirsebær. Dette er nemlig et magisk kawaiikirsebær som deler seg i fem like store kirsebær som jeg kan dele med fem andre bloggere! For at dette skal skje må jeg aller først svare på gåten;

Hva liker Helene å gjøre?

Hmm… Hvor skal man egentlig begynne?

Helene liker å ta bilder. Det første digitalkameraet mitt fikk jeg som sju-åttering. Det var et Barbie-kamera som kunne ta 7-8 bilder før det måtte tømmes. Den virkelige fotointeressen min startet likevel ikke før julen 2007. Da fikk jeg det gamle dikitalkameraet til foreldrene mine og begynte med en gang å ta masse bilder. Etter dette har jeg bare vært helt frelst.

Helene liker å blogge. Grunnen til det er nok først og fremst fordi jeg liker å filosofisiere over ting. Når jeg blogger, får tankene ned på PC’skjermen, klarer jeg å få mer orden på dem. Da er det enklere for meg å klare å finne ut hva det er jeg egentlig mener, og hvem jeg egentlig er. Den første bloggen min på blogg.no startet jeg 24. september 2009, og siden det har jeg hatt sånne av og på perioder.

Helene liker datamaskiner. Jeg er veldig glad i datamaskiner og har vært det så lenge jeg kan huske. Dette har jeg nok fra faren min, som hele veien har latt meg få prøve meg frem på gamle maskiner han har fått tak i. Desverre er jeg helt llama når det kommer til hardwaren.
Noe av det jeg har likt å holde på med på datamaskiner i eviglang tid er å lage hjemmesider. Det første hjemmesiden min opprettet jeg som 12-åring. Det var såklart på piczo. Jeg skulle gjerne vist dere den, men siden piczo også er llama i hodet ser ikke lenger siden like kul ut som den gjorde før. For å få siden enda kulere begynte jeg etterhvert med HTML. Som 7.-8. klassing bygde jeg denne siden helt fra botten av i notepad (lagde siden når jeg fremdeles brukte IE. For å finne menyen, trykk Ctrl + a). Den er selvsagt litt sånn halvklikk, men det gjør da vel ingenting…

Helene like å lære nye ting! Jeg syns det er kjempespennende å lære seg sånne rare ting som verden ellers er for utålmodig til å ta seg tid til. HTML er jo en av disse tingene, men sånn ellers har jeg lært meg å sjonglere, i stokke kort på sånn kul måte, å sykle på enhjuling, å trikse litt med jojo, triks på trampolinen, å spille spesielle sanger på piano, osv. Noen velger å spesialisere seg på et av disse feltene… Jeg syns det er mye mer epic å så vidt kunne litt av alle. Nå har jeg funnet enda en ny ting å lære meg, nemlig contact juggling!

Helene liker å være med de hun er glad i. Dette kommer sist, slik at det skal virke viktigest. For det er det nemlig. Jeg hadde fint klart å leve videre om jeg kuttet ut noen av tingene over(selv om å lære nye ting selvsagt ikke er til å unngå), men jeg kunne ikke latt være å forverre den mentale tilstanden min om jeg ikke fikk min daglige dose elskverdige mennesker. Venner, familie, og ikke minst kjæresten min; Dere aner ikke hvor utrolig viktige dere er for meg. Frykt er det motsatte av kjærlighet (selv om noen mener det er likegyldighet,  og n00bsene mener det er hat), for når en velger å lottlegge seg og la andre mennesker bety så mye for en, da tar en også en sjangs og håper at det andre mennesket ikke velger å såre en. Likevel, dette er en sjangse jeg er villig til å ta, og jeg håper dere skjønner viktigheten av dette.

Næmmen, der brøt Næmmen, der hadde vi visst skrevet nesten 700 ord… Det ar visst nok til å dele kirsebæret mitt i fem. Her er de som skal få få hvert sitt;

Csistersmusic – Egentlig bloggen til et band, men han som skriver mest, Vegar, er også v eldig glad i å skrive om andre ting. Vegar er en genial geit som faktisk deler mange av mine syn på saker og ting. Han har også en genial film- og musikk-smak! Du skal forresten snart få filmen din tilbake Vegar…

Mashe – Rett og slett fordi hun er uberkul, er flink til å blogge og fordi hun er den uvurdelige personalthingien i UB’en vår.

Mkk – La nettopp denne bloggen til Bloglovin. Jenten som skriver er faktisk nabo og barndomsvenninne. Likevel har vi ikke vært skikkelig sammen siden vi var… Sånn cirka så høye som dette. Hun er uberkul though, og hun har kul blogg. Det holder for meg.

A lifewish – Fordi hun er en utrolig koselig jente som gjør hverdagen litt lysere og lettere. Dessuten er hun trønder. Trønder, trønder, trønder. Håper kirsebæret får henne til å skjønne at hun må begynne å blogge igjen…

Kvignes – Dette er faktisk læreren minSmisk smisk. Neida…(eller?) Jeg gir ham kirsebæret fordi han er den morsomeste læreren vi har. Alle fortjener å få en liten smakebit av Kåre. Du også. Selv om du er litt llama.