Helene Fosse

I dag er det et halvt år siden jeg og Fredrik ble ilag. Jeg antar du skjønner at Fredrik da er kjæresten min, eller? Ikke fult så smart du der bak kanskje?

Anyways, Fredrik er ikke bare en helt vanlig kjæreste, nei. Han er nemlig en kjærestesuperhelt. Han er der når en mest trenger ham (selv om han er litt vims av og til og ikke vet helt hva tid det var han skulle være hvor). Og når han først kommer, så vet han hordan han skal få alt til å bli mye bedre. Ofte er bare en god, varm klem nok til at jeg føler dopaminlevelet øke i kroppen (Du bak på bakerset rad der, ja. Dopamin er lykkehormonet, så vet du det).Sånn ellers er kjærestehelten min også veldig smart. Hvis han vil. Det er jeg veldig glad for, for hvis jeg hadde endt opp med en som på bakerste rad der så hadde jeg slått opp for lengst.

Meg og kjærestehelten på avslutningsfesten
rett før sommeren

Du skjønner, jeg og kjærestehelten min og jeg har ganske så forskjellige meninger om alt fra politikk til (det ikkeeksisterende) livet etter døden. Dette kunne kanskje ført til vanskeligheter i forholdet, men neide, det gjør det ikke. Vi har det kjempekjekt vi når vi diskuterer homofilt ekteskap til langt på natt! Det er egentlig veldig godt å føle at vi begge tørr å vise at vi kan bli litt småirriterte av hverandre av og til, uten å måtte maske det opp med ett sukkertoppsøtt «Du har selvsagt rett vennen min».Istedet kommer begge to med killerargument på killerargument til vi ikke gidder lenger. Da kan vi bare legge oss ned og holder rundt hverandre, samtidig som vi forteller hverandre hvor fantastiske den andre er.

Fødselsdagkortet Fredrik fikk av meg til
18-årsdagen sin, 23.oktober

Sånn ellers skal kjærestehelten min blir jagerflypilot. For de litt smartere i forsamlingen så er de sikkert fullt klar over at dette er det ganske så vanskelig å bli. Det er veldig få som faktisk kommer igjennom nåløyet og kan fortelle om det etterpå. Likevell, dette er noe jeg har tro på at kjærestesuperhelten min kan klare. an har nemlig både bein å falkeblikket og nesa til tusen (eller var det motsatt kanskje?)

I dag skal jeg og kjærestefredriken min feire halvårsbursdagen vår i Haugesund. Der skal vi forhåpentlig kjøpe ny telefon til ham slik at jeg kan begynne å få tak ham igjen. Vi skal også på Dolly Dimples, sånn siden jeg nettopp fant ut at de serverer helt vegetarisk vegetarpizza med vegetarost. Nammenam!

Gleder meg kjempemasse!