Helene Fosse

Ja, det er jeg! Det er flere i det siste som har lurt på det. Svaret er JA, jeg er fortsatt veggis! Når jeg valgte å bli vegetarianer var planen å være det for resten av livet mitt. Hvis ikke hadde jeg ikke egentlig vært en skikkelig vegetarianer.

Når jeg tenker meg om så er det faktisk flere som lurte på dette når de fant ut at jeg var det også. «Ja, hvor lenge er det du… du ikke skal spise kjøtt da?» «Skal du liksom bare ete grønnsaker resten av livet?!». Ja, jeg skal være vegetarianer for resten av livet. De aller fleste som velger å bli veggis av moralske grunner velger å være det for resten av livet.

Jeg kan selvsagt ikke snakke på vegne av alle vegetarianere, men det sier på en måte seg selv. Mennesker slutter som regel ikke å spise kjøtt sånn bare for morroskyld. I dagens samfunn er det faktisk veldig vanskelig å være helt 100% vegetarianer. Visste du for eksempel at som vegetarianer kan du egentlig ikke spise hvit- og brunost? Eller at de fleste tyggegummier ikke er vegetariske (unntak; Wrigley’s tyggegummier er alltid vegetariske)?

Hva her inneholder ikke noen form for animalsk kjøtt/innvoller etc og er derfor
ikke 100% vegetarisk? Svare nederst i innlegget.

Noen vegetarianere syns det blir for mye å måtte bry seg om å sjekke at absolutt alt er 100% vegetarisk (jeg er en av dem). Hvis noen først velger å legge så mye arbeid i å ikke spise noe, så er det som regel noen sterke meninger og holdninger som ligger bak.

Så med mindre personen som har valgt å bli vegetarianer har planer om å slutte å bry seg om dyrenes rettigheter og miljøet, så kommer nok hun til å forsette å være vegetarianer resten av livet.

Del

(Svar: Shampooen og den desinfiserende tingen inneholder begge, så vidt jeg husker, glycerin, som ofte fremstilles av dyrefett. Tenk på det neste gang du gnir shampooen godt inn i hodebunnen.)