Helene Fosse

Dette ønsker jeg meg! Saved er et utrolig bra prosjekt som gjør det akseptabelt for selv oss snobbete normenn å kjøpe brukte T-skjorter.

Hver jul får vi fult av julegaver som vi absolutt ikke trenger. Sminke, body lotions og rare smykker er ting jeg absolutt ikke trenger mer av. Likevel, T-skjorter kan en ikke få nok av, og da er jo denne gaven perfect.

Saved-klærne blir sendt in til Green thing hvor de blir vasket og renset (på miljøvennlig vis) og får sydd på ordet «Saved». En utrolig flott måte å ta tilbake julen fra at den skal handle om å kjøpe nytt og nytt og nytt, til å handle om at vi skal være glad i det hjemmet vi har.

Dere kan se mer og kjøpe her.

Som sagt, dette er et utrolig bra prosjekt, og det hadde vært utrolig kult om noen her i Norge som kan sy (altså ikke meg) hadde tatt på seg et lignende prosjekt… (hint hint)

Jeg oppfordrer dere også til å ta en titt på resten av Do the Green Thing. The green thing er en gjeng med kreative mennesker som går sammen for å inspirere mennesker til å bli mer miljøvennlige, og putter en spositiv spin på det å leve grønnere. En fin avveksling fra å sitte se over nyhetene og alle fryktelige tingene som skjer som et resultat av global oppvarming.