Helene Fosse

Den siste uken har jeg vært veldig opptatt med noe som heter Gishwhes, en slags digital «skattejakt». En av oppgavene var å filme en Random Act of Kindness. Jeg fikk med meg Dina og Kaisa, to av de jeg bor sammen med her i Trondheim, og vi tok med oss en rundt 40 muffins vi delte ut til tilfeldige studenter som fremdeles satt på lesesalen på NTNU Dragvoll kl 6 en mandags kveld.

Random Acts of Kindness er en veldedig orgnisasjon, grunnlagt av Misha Collins (han som spiller engelen Castiel i TV-serien Supernatural), som prøver å spre mest mulig godhet gjennom tilfeldige små gjerninger. Dette var helt utrolig gøy, og vi har alle allerede bestemt oss for å gjøre dette igjen en gang.

Muffinsene vi delte ut var veganske, og vi brukte silikon-muffinsformer for at vår gode lille gjerning også skulle være god mot planeten vår. Oppskriften var fra boken «Vegan Cupcakes Take Over the World«, en bok jeg fikk av Hege bak A case of me i en tilfeldig trukket Give-away. Jeg kommer til å legge ut oppskriften om noen få dager.  Om du vil se flere videoer jeg har laget som jeg ikke legger ut her på bloggen, sjekk ut channelen min her.

Sleng deg gjerne på! Vil du være med å gjøre en tilfeldig akt av godhet? Isåfall hva?