Helene Fosse

Jeg har prøvd å ikke ha så altfor mange videoer her på bloggen, for hvis folk er som meg, betyr det at de sitter og leser blogginnleggene mine mens de er på skolen. Likevel, av og til kommer en over en snutt som en virkelig vil at hele verden skal se.

Dette er en, hva kan en si… debatt med manus? Det er altså to skuespillere en ser, så den er ikke nødvendigvis helt objektiv. Jeg syns likevel den er veldig morsom og bra, og den gir svar på de fleste standard argumentene vegetarianere får. Altså, enten du er vegetarianer som trenger korte og gode argument, slik at folk ikke sovner mens du holder på å svare dem, eller du er kjøtteter som har tenkt å argumentere mot vegetarianere, men som helst ikke vil kommer med de mest opplagte og allerede besvarte spørsmålene i verden, er denne snutten helt perfekt.

Et lite utdrag fra filmen som jeg ikke klarte å la være å le høyt av (de i naborommet syns nok jeg virket litt gal). Hvis du har latt deg overbevise til å se den allerede, se den før du leser dette:
– So you’re saying…
– That you’re a bad person?
– Bad?
– The worst.
– Because I eat meat?
– Yeah, that’s right.
– Well maybe it’s because I’m black
– You’re not black
– Well, not on the outside.
– Naah, not on any side

Veldig mye morsommere når du ser dem snakke og at begge to er hvite da… Seriøst, se den.