Helene Fosse

Hvis du har lurt på hvor du kan finne alle fotografiene mine, men ikke har fatt fantasi nok til å utforske menyen over skikkelig; Her er linken til galleriet mitt på deviantART:

Galleriet mitt

Her er noen av bildene du kan finne (clickable):
Forresten, går sendte mamma melding om at Etne sparebank faktisk har brukt noen av bildene jeg har tatt i kalenderen deres, og ikke minst i jubileumsboken deres. «Woho» sa hjernen min, og begynte å danse salsa. «They’re like, using my photos, woho-o-o», men så bare… oh, wait a minute…

De bildene jeg tok for banken var jo ikke akkurat de beste. Poenget der var jo bare at jeg skulle ta bilder på den der 150-års-jubileumsfesten deres, så fotografiene ble ikke særlig kunstneriske og kreative, for å si det mildt.

Jaja. Det er navnet mitt da. Og de fleste i Etne er jo vanlige, kjedelige nordmenn, helst bønder, som ikke klarer å finne ut hva som er opp-ned og ned-opp på et kamera uten hjelp fra bruksanvisningen.