Helene Fosse

Et veldig kjapt lite innlegg her. Jeg har vært hos søskenbarnet mitt det siste døgnet, så det har blitt veldig lite tid til blogging. Holder på med et innlegg om de forskjellige typene te-sorter, men følte for å legge ut et liten ikke-te-relatert notis (selv om jeg egentlig sa at alle innlegg denne uken skulle handle om te), om et produkt jeg fant mens jeg var på shopping i dag.


Min research på blogg.no antyder at det er slik man skriver et proffesjonelt innlegg med hensyn til hvilke produkter en har brukt sine økonomiske midler på. 

Tror jeg trenger litt mer trening på den trutmunn-posen

Det heter «TFX Non-Stick» og er en erstatning for det forhatte bakepapiret. Noe slik som dette har jeg faktisk lett ganske lenge etter, og ble utrolig glad når søsteren min var så snill og pekte det ut for meg på Clas Ohlson. De skal kunne brukes mer enn 1000 ganger opp til 260°C, og kan rengjøres med oppvaskmiddel eller bare tørkes av med en tørkepapir.

Ikke bare er det utrolig praktisk og billig, spesielt for studenten som er glad i pizza, men det er også miljøvennlig! Produktet er til og med merket med Grønt Punkt!

Akkurat nå er det 3 for 100,- på Clas Ohlson. Hvis du ikke har en Clas Ohlson i nærheten, finnes de også på nettbutikken her.