Helene Fosse

Bokanbefaling: The No Bullshit Guide to Depression (+ Giveaway!)

Når en er deprimert er det vanlig for mange å ikke klare å lese. Slik er det ihvertfall for meg. Heldigvis finnes det ett unntak, og det er The No Bullshit Guide to Depression av Steven Skoczen. Dette har hjulpet meg gjennom virkelig harde tider, og jeg har virkelig tro på at den kan hjelpe deg også.

Denne boken er proppfull av alt du trenger å vite når du er deprimert, som hva dette faktisk er, hva du kan gjøre for å føle deg bedre fra å trene til å få nok lys. Dette kan høres ganske overveldende ut, men det jeg kanskje liker aller best med denne boken er at den er så kompakt, hvor hvert poeng får sitt eget lille kapittel som gjennomsnitlig er på ca en side. Den er virkelig skrevet og lagt opp slik at selv om du såvidt har konsentrasjonsevne til å følge med på en enkel samtale, vil du like vel klare å finne frem og konsumere den informasjonen du trenger som deprimert.

Med andre ord, dersom du er en person som er deprimert, eller vet du har tilbakevendende depresjoner, er dette boken for deg. Den kan også hjelpe pårørende å få bedre forståelse av hvordan depresjon fungere og hva en kan gjøre for å hjelpe, og så er den selvsagt også en ypperlig gave.

Da jeg bestemte meg for å skrive denne korte anmeldelsen, tenkte jeg at hei, hvorfor ikke la en heldig vinner få denne boken av meg, så jeg deler nå ut ett (nytt) eksemplar av denne fntastiske boken til en heldig vinner.

Dette er det du må gjøre for å vinne denne boken:
1. Følge meg på instagram
2. Like innlegget om giveawayen
3. Dele et av innleggene mine i story eller feed
4. Tagge meg (så jeg vet du er med)

Trekningen vil skje 3. oktober, så da er det bare å krysse fingrene frem til det.

26.09.19 | Annet

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.